Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

BarDona: wijn, lekkers en moois voor het goede doel

Geschreven door Anke Boey op in de categorie Acties met de tags , ,

Ben je op zoek naar een passend (kerst)cadeau voor familie, vrienden of zakenrelaties? Dan is de nieuwe goededoelen-bar “BarDona”* iets voor jou.

Maak zelf je keuze uit 3 culinaire pakketten of 5 wijnpakketten die wijnboer Bruno zorgvuldig selecteerde. Door een aankoop in de webshop steun je de dagdagelijkse werking van De Ouders vzw en Onafhankelijk Leven.

*BarDona is de opvolger van onze najaarscampagne ‘Wijn for Life’, waar we enkel wijnen aanboden. Vanaf nu bieden we ook lekkers en moois aan, het hele jaar door.

WIJN: 5 geselecteerde wijnen als fijn kerstgeschenk

Wijnboer Bruno selecteerde 5 kwaliteitsvolle wijnen, elk met een heel eigen karakter. Zo valt er zeker een wijn in jouw smaak. De wijnen zijn bestelbaar per 6, er is ook een lekkere cava te koop.

Geen wijnliefhebber? We beschikken over 3 culinaire pakketten met heel veel lekkers om zelf mee aan de slag te gaan en je gerecht een smaakvolle toets te geven. In 2 van die culinaire pakketten zit ook een non-alcoholische rode topwijn.

Ontdek de wijn in de webshop

LEKKERS: Culinaire pakketten voor de keukenprins(es)

Kook je graag met kwalitatieve producten? Dan kan je 1 van onze 3 culinaire pakketten overwegen. In die pakketten vind je lekkere ingrediënten om mee aan de slag te gaan of om je gerecht een extra smaakvolle toets te geven. Zitten in de pakketten: salsasaus, sardientjes in olijfolie, kwaliteitsvolle olijfolie, buikspek van witte tonijn, rozemarijn-tortas…

Elk pakket bevat ook cava of lekkere wijn(en), die zijn zeer bewust uitgekozen en passen perfect bij de ingrediënten.

Ontdek het lekkers in de webshop

MOOIS: onze koffiemokken

Ben je ook fan van onze coole koffiemok met bijhorende spreuk? Wil je er graag eentje extra in je kast? Of er eentje cadeau geven? Dat kan! Ook die vind je in onze webshop terug.

 

Ontdek het moois in de webshop

 

Voor het goede doel

 

De opbrengst van de najaarsactie gaat naar goede gewoonte volledig naar De Ouders vzw en Onafhankelijk Leven. Met élk flesje wijn of ander lekkers en moois uit de webshop helpen we samen nog meer gezinnen van kinderen met een handicap. 

Wie vandaag nog bestelt, ontvangt het pakket voor Kerst! 

Alvast bedankt en … schol! 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord