Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Bloemetjes, muziek en veel beleving op de Kangoeroebeurs

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen met de tags , , , , , ,

De Kangoeroebeurs krijgt stilaan definitief vorm. Alle standplaatsen zijn volledig bezet. Meer dan 80 standhouders zullen aanwezig zijn om er jullie gratis informatie te geven. Het thema van deze editie? Muziek in al zijn facetten. En daarnaast, heel, heel veel beleving.

Zowel voor de kinderen als voor de ouders. Zo kunnen kinderen zich deze editie uitleven tijdens verschillende (crea, muziek, snoezel, sport) workshops. Er is ook een heus muziektheater. Voor de ouders geven we dan weer heel wat boeiende infosessies. Wat mag je zoal verwachten? Een infosessie over wat je als ouder allemaal moet aanvragen als je kind meerderjarig wordt maar ook eentje met meer uitleg over de evolutie naar persoonsvolgende financiering bij minderjarigen bijvoorbeeld.

Benieuwd naar de vele standhouders én het volledige programma? Neem dan een kijkje op www.kangoeroebeurs.be. Daar vind je alvast meer info. Print hier je gratis ticket.

Een megamooie beurs

Wij zijn al een hele tijd met een enthousiast team van mama’s en papa’s aan de slag om er een megamooie beurs van te maken. Voor de beursdagen zelf zijn we wel nog op zoek naar helpende handen. Kan je je een paar uurtjes vrijmaken en wil je ons even helpen? Dan horen we het graag. We zoeken nog praktische hulp en sterke schouders bij de opbouw en de afbraak van de beurs. De opbouw vindt plaats op donderdag 5 maart, de afbraak op zaterdagavond 7 maart meteen na de beurs.

Daarnaast zoeken we nog ouders die aan het onthaal mensen willen verwelkomen. Of die op onze stand van vzw De Ouders enthousiast over onze werking willen vertellen en de gezinnen een bloemetje schenken. Interesse? Stuur ons een mailtje: info@deouders.be. Uiteraard briefen we jou uitgebreid op voorhand over wat we van jou verwachten. Dank je wel alvast.

 

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord