Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

boordevol bruisende ideeën voor 2019

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen.

2018 was voor vzw De Ouders ons eerste volle werkjaar. Een werkjaar waar we vol enthousiasme invlogen. Het kernteam kijkt dan ook met een heel tevreden en dankbaar gevoel terug op 2018.

Dankbaar terugblikken

We genoten van de vele bijzondere ontmoetingen met jullie gezinnen. Denk maar aan de verschillende beurzen, de Moments to share en onze Familymoments. Dankjewel voor al deze warme ontmoetingen!

Jullie werden het voorbije jaar met velen lid van onze gesloten Facebookgroep De Ouders ‘mijn kind, bijzonder kind,' wisselen hier dagdagelijks allerlei praktische tips uit en delen met elkaar de grote en kleine zorgen. Ook hiervoor een warme dankjewel!

En we voelden natuurlijk ook jullie enthousiasme voor onze vzw De Ouders. In het bijzonder tijdens de Warmste Week! Jullie maakten soep, bakten koekjes, liepen de Warmathon mee of vroegen een plaatje aan voor vzw De Ouders. Dankzij jullie acties en de warme steun van onze vele sponsors kunnen we ook in 2019 volop nieuwe plannen maken met onze vzw De Ouders.

Een tipje van de sluier

Naast onze gezinsmomenten die we ook dit jaar weer organiseren, breiden we onze werking verder uit en zitten er nieuwe activiteiten in de pijplijn. Zo gaat de verjaardag van je bijzonder kind voortaan niet meer onopgemerkt voorbij;-) bij vzw De Ouders.

Jullie zijn bijzonder

Uit jullie verhalen die we vorig jaar verzamelden, haalden we heel wat suggesties. Met al deze ideeën gaan wij, mama's en papa's van het kernteam aan de slag. Kriebelt het ook om als bijzondere ouder mee je schouders te zetten onder onze vzw? Neem dan zeker contact met ons op. We kunnen jouw hulp goed gebruiken! Wil je liever freelance eens met ons meehelpen bv. op een beurs? Mail ons zeker. Ook hier zijn we steeds op zoek naar helpende handen. Heb je ten slotte nog suggesties die je graag met ons wil delen? Kruip in je pen en laat ons iets weten.

Want samen staan we niet alleen. We wensen jullie een bijzonder fijn 2019 toe!

het kernteam

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord