Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Een ode aan de onvoorwaardelijke liefde

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen.

Vandaag, op Valentijn, brengen we een ode aan de onvoorwaardelijke liefde. Voor onze bijzondere kinderen. Overal in de wereld laten mensen vandaag aan elkaar zien dat ze van elkaar houden. Je kan er cynisch over doen. Zeker als ouder van een bijzonder kind. Vinden dat mensen dit elke dag van het jaar moeten tonen en niet alleen vandaag. En al zeker niet met dure geschenken. Meer dan terecht.

Toch doen we vandaag ook mee aan Valentijn. Omdat we jullie dit mooie gedichtje van Toon Hermans niet willen onthouden. Omdat we vandaag een ode willen brengen aan de onvoorwaardelijke liefde. Een onvoorwaardelijke liefde voor onze bijzondere kinderen, ons gezin en elkaar. We wensen jullie allen heel veel liefde, warmte en geluk toe. Want dat kunnen we allemaal gebruiken en niet alleen vandaag. ♥

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord