Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Help!? Mijn kind wordt meerderjarig. Hoe vraag ik een PVF budget aan?

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen met de tags , , , , ,

De aanvraag van een PVF budget gebeurt helaas niet in 1-2-3. Er komen heel wat zaken bij kijken. Termen als OP, BPN en ZZI vliegen je om de oren. Met deze infosessie maken we je dan ook graag wegwijs in de wereld van het PVF. 

We verwelkomen je graag op onze infosessie op (voorlopig nog geen datum)........ Stap voor stap legt Annelies, coach bij Onafhankelijk Leven, jullie uit hoe je een aanvraag moet indienen. Daarnaast leggen we je haarfijn alle begrippen uit die je nodig hebt bij de aanvraag. Ten slotte geven andere ouders, onze ervarinsgsdeskundigen, jullie tips over waarop je het best let bij de aanvraag van een PVF budget.

De infosessie vindt plaats in de ontmoetingszaal van het Groot Begijnhof in Gent (Sint-Amandsberg), vlakbij Gent-Dampoort. Volg de wegwijzers naar de parking. Volg vandaaruit de pijltjes naar de infosessie.

Wil je er ook graag bij zijn? >> Schrijf je dan nu gratis in. 

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord