Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Loop jij net zoals Isabelle warm voor de Warmathon?

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen.

Isabelle geeft les aan bijzondere kinderen. Omdat zij het belangrijk vindt dat ouders van kinderen met een beperking tips kunnen uitwisselen en elkaar kunnen ontmoeten, loopt ze de Warmathon ten voordele van onze vzw De Ouders. Loop jij ook mee?

Te ver van je bed? Zeker niet.

Vanaf dit jaar komt de Warmathon namelijk naar Genk, Leuven, Brussel, Antwerpen, Gent en Brugge. Nieuw vanaf dit jaar is dat je meeloopt ten voordele van je zelf gekozen doel. Je basisinschrijving voor de Warmathon kost 15 euro. Hiervan gaat 10 euro rechtstreeks en belastingvrij naar je zelf gekozen goed doel. De resterende 5 euro (incl 21% BTW) dekt ondermeer je verzekering als deelnemer op het parcours, water bij het finishen en geeft recht op een officieel startnummer. Wie dat wil kan een vrij bedrag toevoegen dat rechtsreeks naar je persoonlijk goed doel gaat. Het bedrag bepaal je zelf. Er zijn geen minima of maxima. Je kan dit ingeven op de betaalpagina bij het afsluiten van je registratie.

Schrijf je vliegensvlug in via deze link en steun zo onze vzw De Ouders.

Waarom vzw De Ouders steunen? In 2018 organiseerden we heel wat ontmoetingsmomenten waarbij jullie als ouders informatie uitwisselen en ervaringen delen. Ook volgend jaar plannen we weer heel wat leuke en originele acties voor jullie. De giften via Music For Life zijn hierbij een duwtje in de rug.

Zie je de Warmathon toch niet zitten? Bak dan koekjes met de Ketnet-Koekenbak of organiseer zelf een actie voor onze vzw De Ouders. Keuze genoeg!

Ketnet-Koekenbak

Maak de juf of meester van jouw kinderen warm voor de Ketnet-Koekenbak met hun klas. Registreer je via Ketnet-Koekenbak en kies als goed doel vzw De Ouders.

Ouder, sympathisant of bedrijf?

Alle acties, groot of klein, zijn meer dan welkom! Steek de koppen eens bij elkaar en verzin zelf een creatieve, leuke, sympathieke actie die onze vzw De Ouders bij het brede publiek bekend maakt. Wie weet, kom jij wel met jouw actie op de radio. En dat is wat we tenslotte willen, dat zoveel mogelijk andere bijzondere gezinnen onze vzw leren kennen. Want samen staan we niet alleen in onze dagdagelijkse zorg voor onze kinderen.

Zin gekregen om als (groot)ouder iets voor ons te organiseren? Om als bedrijf een actie op touw te zetten voor onze vzw? Of gewoonweg als sympathisant jouw steentje bij te dragen? Laat het ons dan zeker weten via info@deouders.be. Alvast een warme dankjewel voor jullie steun.

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord