Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Terugblik op onze eerste "Familymoments to share"

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Vrije Tijd met de tags ,

Ons eerste Familymoment op zaterdag 15 december in Park Molenheide was een groot succes.

Zoveel warmte, zoveel lachende gezichten, zoveel warme ontmoetingen. Dat blijkt ook uit de enthousiaste reacties van de ouders die we binnenkregen.

Het werd een dagje om niet gauw te vergeten. Onze gezinnen konden dankzij de hulp van de assistenten een dagje zorgeloos genieten van de vele activiteiten, het lekkere eten en van elkaar.

Gezinnen konden genieten van een partijtje bowling, avonturen in de binnenspeeltuin, een spelletje minigolf in een echte mijn of een plons in het zwembad.

En ’s middags wachtte iedereen een overheerlijk Italiaans buffet.

Onze gezinnen namen uitgebreid de tijd om met elkaar te babbelen en tips en ervaringen uit te wisselen. De start ook wellicht van mooie vriendschappen.

Voor zij die er niet bij waren, niet getreurd.

Ook in 2019 organiseren we een aantal Familymoments waarbij jullie als gezin de kans krijgen om een dagje gratis te genieten en andere bijzondere gezinnen te ontmoeten.

De concrete plaatsen en data worden in januari bekend gemaakt. Houd dus de volgende nieuwsbrieven goed in de gaten. ;-)

Dankjewel alvast aan allen die we dit jaar mochten ontmoeten op de beurzen, op de "Moments to share", op de "Family Moments to share",via mail, telefoon of Facebook. Jullie maken mee vzw De Ouders.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord