Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Warm, warmer, warmste soep

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Vrije Tijd met de tags , ,

Onze eerste ‘Warmste soep’ actie is een feit :-). Mama Annelies warmt ons volgende week op met warme soep op de markt van Wetteren zowel op donderdag 13 december als op zondag 16 december. Allen daarheen dus!

Wie van jullie, mama’s, papa’s, oma’s of opa’s kunnen we nog warm maken om een ‘Warmste soepactie’ te organiseren? Je hoeft dit echt niet groots te zien. Je kan op je werk tijdens een middagpauze soep verkopen aan je collega’s. Of je kan in het weekend soep verkopen aan de ouders van het sportploegje van één van je kinderen. Of waarom niet ’s avonds aan de reizigers aan het station?

Een warm tasje soep smaakt altijd :-). Met jouw actie steun je onze vzw De Ouders. Maar veel belangrijker nog! Dankzij jouw actie vertel je het verhaal van vzw De Ouders verder aan de mensen in jouw omgeving. Zo vernemen andere bijzondere gezinnen misschien via jou dat vzw De Ouders er ook voor hen is. Want samen staan we niet alleen!

Dus oma’s, opa’s, mama’s en papa’s halen jullie jullie koksmuts en keukenschort boven en maken jullie mee de ‘Warmste soep?’ Ook Radio2 ondersteunt de ‘Warmste soepactie’. Wie weet, kom jij met jouw initiatief dus wel op de radio :-).

Ben je geen kok(kin) maar heb je alsnog zin gekregen om ook iets voor vzw De Ouders te organiseren? Dat kan zeker nog! Registreer je actie via www.dewarmsteweek.stubru.be, kies voor vzw De Ouders. Laat het ons zeker weten en we kijken mee waar we je kunnen helpen.

Je kan ook nog steeds inschrijven voor de Warmathon in Genk, Brussel of Antwerpen. See you there?

Dankjewel alvast voor jullie steun

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord