Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

We nodigen jou en je gezin uit voor Togetherland! 

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen.

Op zaterdag 7 oktober nodigen we jullie uit voor ons verjaardagsfeest in De Schorre in Boom. We stellen voor jullie een afwisselend programma samen. (Groot)ouders, kinderen met een beperking en brussen zullen zich er amuseren. We bereiden een dag voor met workshops, speelgelegenheid, muziek en lekkers.  

Wat mag je verwachten?  

We voorzien tijd voor vier activiteiten/workshops, gecombineerd in de voor- en in de namiddag. Een workshop snoezelmateriaal maken, EHBO technieken aanleren of tips krijgen rond een reis met een bijzonder kind, een creatieve sessie voor de kinderen, een ouder-kind yogales of nog een toer op het water met de waterfiets, een rondje minigolf. Er is voor elk wat wils. We stellen onze bijzondere kinderen voorop maar vergeten zeker onze brussen niet. Voor hen hebben we enkele stoere activiteiten in petto. Je kan op voorhand de activiteiten voor je gezin kiezen. Wij maken nadien de puzzel om iedereen zo goed mogelijk te bedienen. Bovendien zorgen we voor extra ondersteuning voor jullie gezin via vrijwilligers en studenten.

‘s Middags voorzien we een lekkere lunch en drank. Doorlopend is er toffe randanimatie zoals gekke kapsels, knutselen of grime. We sluiten de dag feestelijk af met een streepje muziek en een heerlijke verjaardagstaart!   

Waar en wanneer spreken we af?  

We verwachten jullie op zaterdag 7 oktober in provinciaal domein De Schorre in Boom. Het domein is makkelijk bereikbaar via de A12, afrit Boom. Er stoppen ook bussen vlakbij. Kom je met de trein? Aan het treinstation van Boom vertrekt de bus richting De Schorre. Te voet doe je er een klein half uur over.    

Om 10u geven we het startschot en van 16u tot 17u zwaaien we jullie feestelijk uit met muziek en taart.  

Kostprijs?  

De hele dag kost 12 euro voor een volwassene, 6 euro voor een kind. In die prijs zijn de activiteiten en de lunch met drank inbegrepen. Een prikje voor een dag vol plezier!  

We hopen dan ook van harte dat jij erbij bent!  

Ik schrijf in voor Toghetherland.   

Met deze inschrijving boek je je plaats. Wie reserveert, krijgt later ook de kans om in te schrijven voor de verschillende workshops.  

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord