Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

WIJN FOR LIFE: SLUIT 2021 KLINKEND AF!

Geschreven door Kurt Jacobs op in de categorie Algemeen met de tags ,

Wil jij 2021 in schoonheid afsluiten? Wil je jezelf, je familie of vrienden in de watten leggen met een paar flessen topwijn en tegelijkertijd een goed doel steunen? Dat kan dankzij onze jaarlijkse traditie: Wijn For Life.

Hou je van een lekkere wijn of ben je nog op zoek naar een passend cadeau voor familie, vrienden of zakenrelaties? Dan is de Wijn for Life-actie net wat je zoekt. Maak zelf je keuze uit de wijnen die onze sommelier Tom zorgvuldig voor jou selecteerde, en steun daarmee Onafhankelijk Leven vzw en De Ouders vzw. Geen wijnliefhebber? Geen enkel probleem, we hebben ook witte en rode wijnazijn en culinaire olijfolie in de aanbieding!

13 geselecteerde wijnen als fijn kerstgeschenk

Onze sommelier selecteerde 13 kwaliteitsvolle wijnen, elk met een heel eigen karakter. Zo valt er zeker een wijn in jouw smaak.

In deze video geven sommelier Tom Deseyn en wijnhandelaar Bruno Desmet-Carlier wat meer uitleg over de verschillende wijnen en bij welke gerechten ze best passen.

Vind je het moeilijk om te kiezen uit het aanbod? Geen nood! Onze sommelier stelde een aantal pakketten samen met een mooie selectie wijnen die perfect passen bij een gezellige avond, een etentje of een bijzonder moment. 

Maak kennis met onze sommelier

Wijnproefpakket

Wil je graag een aantal verschillende wijnen proeven of een heuse wijnproefavond organiseren voor vrienden, familie, wijnclub of collega’s? Dat kan! Via de website kan je zelf een wijnproefpakket samenstellen en eenvoudig bestellen via de webshop.

Bestel hier je proefpakket

Ook voor de keukenprins(es)

Hou je niet zo van wijn maar kook je wel graag met kwalitatieve producten? Ook daar heeft onze sommelier aan gedacht. Tom selecteerde kwalitatieve witte en rode wijnazijn en een heerlijke extra vierge olijfolie. Wat ons betreft de perfecte ingrediënten voor een heerlijke dressing of om een extra smaakvolle toets aan je gerechten te geven. 

Ontdek de wijnazijn en olijfolie

Bestel eenvoudig via de webshop

De webshop bleek vorig jaar al een enorm succes. Ook dit jaar kan je je wijn, olijfolie en wijnazijn online bestellen. Je bestelling afhalen kan op het kantoor van Onafhankelijk Leven in Gent, maar je kan ook kiezen om ze te laten leveren bij je thuis (10 euro verzendingskosten). 

Wil je graag een pakket cadeau geven aan vrienden, collega’s, klanten of zakenrelaties? Dat kan ook! Bij je bestelling kan je aangeven of het pakket naar jou of naar een andere gelukkige verstuurd moet worden. Je kan er ook een gepersonaliseerde boodschap aan toevoegen. 

Bestel via de webshop

Voor het goede doel

De opbrengst van onze Wijn for Life-actie gaat naar goede gewoonte volledig naar Onafhankelijk Leven vzw en De Ouders vzw. Met élk flesje wijn, culinaire olijfolie of wijnazijn helpen we samen nog meer mensen met een handicap om een eigen leven uit te bouwen.

Relatiegeschenk? 

Wil je jouw klanten of medewerkers een leuk eindejaarsgeschenk geven? Laat je geschenk dan dubbel tellen met een cadeaubox. Jouw zakenrelaties ontvangen een kwaliteitsvol wijnpakket én je steunt tegelijk een goed doel. Meer weten? Neem contact op met ons via wijn@onafhankelijkleven.be.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord