Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Bijzondere ontmoetingsmomenten voor ouders

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Vrije Tijd met de tags , ,

Zin om andere bijzondere ouders te ontmoeten? Om eventjes uit te waaien, van gedachten te wisselen en nieuwe energie op te doen?

Schrijf je dan gratis in voor onze 'Moments to share'. We organiseren ze deze zomer in elke Vlaamse provincie.

Ik schrijf me HIER in

Elk ontmoetingsmoment wordt bijzonder, verrassend, zomers. Er is één rode draad door ons verhaal. In elk ontmoetingsmoment sta jij, bijzondere ouder centraal. Eventjes zonder kids, eventjes tijd voor jezelf, eventjes helemaal ontspannen met een verrassende activiteit. Dat zijn de ingrediënten van onze ‘Moments to share’. Meer kunnen we nog niet verklappen, maar je mag er vanop aan dat je batterijen na deze middag weer helemaal opgeladen zijn.

zaterdag 11 augustus Gent | 25 augustus Mol

Onze volgende ‘Moments to share’ is zaterdag 11 augustus van 13 tot 17u. in Gent. Je kan inschrijven voor één, meer of álle ‘Moments to share’. Na Gent volgen nog:

  • Mol             zaterdag 25 augustus 2018
  • Leuven       zaterdag 8 september 2018

We spreken telkens af in een Provinciaal Domein of park maar blijven niet altijd ter plaatse ;-). We starten de activiteit om 13u. en stoppen rond 17u. Je herkent ons aan de beachvlag met het logo van De Ouders. Inschrijven voor onze ‘Moments to share’ is gratis. Je vindt een paar dagen voor de activiteit praktische info in je mailbox.

Ik schrijf me hier in

We kijken er al naar uit om jullie binnenkort te ontmoeten ;-)

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord