Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Steun ons

Help je ons op weg naar een zo normaal mogelijk leven? Voor ons én onze kinderen.

Een kind met een beperking betekent een hele omwenteling voor je gezin. Een droom die aan diggelen spat. Plots word je geconfronteerd met een harde realiteit en stap je zonder dat je het wil een andere wereld in. Op die weg voel je je vaak eenzaam en moedeloos. Daarom richtten we vzw De Ouders op, een vzw ván ouders vóór ouders van kinderen met een beperking.

We willen alle gezinnen van kinderen met een beperking in Vlaanderen online en offline verbinden. Ouders krijgen nu vaak te weinig informatie rond hun kind en moeten alles zelf uitzoeken. Als gezin leef je bovendien maar al te vaak op een eiland. Daar brengen wij verandering in. 

Waarvoor gebruiken wij jouw donatie?

Dankzij jouw steun verbinden we ouders online in een groep. Waarom? Omdat ouders ervaringsdeskundigen zijn die heel wat praktische informatie met elkaar kunnen uitwisselen. Info die een wereld van verschil maakt. Bovendien zijn ouders zo een steun voor elkaar.

Bovendien organiseren we ook heuse ontmoetingsmomenten en bieden we allerhande activiteiten aan waarbij ouders informatie uitwisselen. Op zo'n moment zorgen we niet alleen voor verbinding tussen ouders, maar bieden we hen ook even de kans op adem te komen en energie bij te tanken.

Ten slotte bouwen we verder onze website uit. Je vindt er een schat aan informatie die ouders op weg helpt in hun zoektocht naar de beste oplossingen voor hun bijzonder kind.

Jouw steun is van goudwaarde

Dankzij jouw financiële steun kunnen we verder doen waar we sterk in zijn. Ouders informeren, verbinden en versterken in hun leven met een bijzonder kind.
 

1000 gezinnen - 1000 maal dankjewel

Jouw steun. Voor jou een klein gebaar. Voor onze 1000 gezinnen van goudwaarde.

 Rekeningnummer:  BE73001812082460

Heb je een vraag? Stel ze aan Wendelien via mail wendelien@deouders.be of 09/255.44.46

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord