Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Nieuws

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Gezin in de kijker: Annick, de mama van Ruben, vertelt hun verhaal

Geschreven door Sofie Jacobs op donderdag 12 augustus 2021 in de categorie Getuigenis met de tags , ,

Twintig jaar geleden werd Annick voor het eerst zwanger. De roze zwangerschapswolk kreeg na 11 weken een donkergrijze rand toen er een te dikke nekplooi werd vastgesteld bij hun baby’tje. Ruben werd uiteindelijk geboren met een genetische afwijking. In 'Gezin in de Kijker' vertelt Annick het verhaal van Ruben en haar gezin.

Lees meer

#TeamEnora in de kijker

Geschreven door Sofie Jacobs op donderdag 22 juli 2021 in de categorie Getuigenis met de tags , ,

We zetten nog eens een gezin in de kijker. Deze keer #TeamEnora want de 10-jarige Enora heeft niet alleen een mama en papa maar ook nog eens een plus-mama en -papa die allemaal als 1 team achter haar staan. Mama Sofie doet hun verhaal.

Lees meer

Zorgeloos genieten in het hart van de Belgische Ardennen!

Geschreven door Sofie Jacobs op donderdag 1 juli 2021 in de categorie Vrije Tijd met de tags ,

Met De Ouders vinden we het heel belangrijk dat ook onze bijzondere gezinnen deze zomervakantie kunnen genieten van een deugddoende vakantie. Daarom ontwikkelden we samen met vzw Kompaan het concept 'Zorgeloos genieten': zorgeloos op vakantie met het hele gezin en even echt kunnen ontspannen. Deze vakantieformule in het hart van de Belgische Ardennen biedt gezinnen een week zorgeloos genieten, zowel voor ouders als kinderen, waarbij ontzorgen centraal staat.

Lees meer

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord