Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Een actie voor De Warmste Week, hoe begin je eraan?

Geschreven door Gudrun Blieck op in de categorie Algemeen met de tags , , ,

Deze 5 stappen helpen je op weg om een warme actie te doen voor De Ouders.
 

1. Bedenk welke actie je op poten wil zetten

Doe iets dat je leuk vindt of goed kan. Misschien ben je een krak in pannenkoeken bakken. Amuseer je je te pletter tijdens een gezelschapsspelletjesavond. Of ben je een echte sportieveling en loop je liever de Warmathon. Een actie die vertrekt vanuit jezelf is krachtig.

 

2. Groots of eenvoudig? Jij kiest

Natuurlijk mag je iets groots op poten zetten om een waanzinnig bedrag binnen te halen, maar dat hoeft niet. We zijn content met elke actie en elke bijdrage. Pak het dus aan op een manier die bij je past en voor jou haalbaar is. Ja, ook een spaarpotje zetten in de vergaderzaal op je werk is een goed idee. Sympathieke bezoekers doen graag een duit in het zakje.

 

3. Zoek bondgenoten
Vraag mensen uit je omgeving om je te ondersteunen. Zo wordt je actie een tof en verbindend moment. En laat verbinden nu net zijn wat we met De Ouders willen doen. Al is het maar dat je moeder de ingrediënten koopt voor je wafelenbak – of achteraf je keuken opruimt. Of dat je lief je na de Warmathon opwacht met een thermos warme chocomelk.


4. Registreer je actie
Registreer je actie op de website van De Warmste Week. Je krijgt dan een persoonlijke actiepagina waar je promomateriaal kan downloaden. Ontdek hier hoe je je actie registreert.

 

5. Vertel het verder
Vertel je omgeving over je actie: persoonlijk, via sociale media … Zo’n hartverwarmend enthousiasme werkt inspirerend voor anderen en motiverend voor jezelf.

En vertel het ook aan ons. Stuur een mailtje naar info@deouders.be. We volgen met je mee en zetten jou en je actie graag in de kijker.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord