Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Een bijzonder fijne start

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen met de tags , ,

We wensen al onze bijzondere kinderen een fijne en rustige start van het nieuwe schooljaar toe.

Ook wij vliegen er na de vakantieperiode met frisse moed weer in. Benieuwd?

Onze Facebookgroep telt nu al zo’n 850 leden. Daar zijn we heel blij om :-). We stellen evenwel vast dat heel veel gezinnen nog niet van ons hebben gehoord. Daar willen we met onze septemberactie verandering in brengen. Help jij ons mee bekend te maken?

Je kan dit op verschillende manieren doen:

Je kan onze flyers met gratis potloodjes uitdelen aan andere bijzondere ouders die je tegenkomt in de jeugdbeweging, de sportvereniging, de school van je kind … Stuur een mailtje naar info@deouders.be, de hoeveelheid flyers/potloden die je wenst en de locatie waar je ze wil verdelen.

De komende weken is er in elke school in Vlaanderen een infoavond voor jullie, ouders. Een uitgelezen kans om die avond andere ouders enthousiast te vertellen over onze website en Facebookgroep. Je kan de flyers en potloden ook die avond op school uitdelen.

Je kan andere ouders die je via Facebook kent, voorstellen om lid te worden van onze Facebookgroep De Ouders ‘mijn kind, bijzonder kind.’

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord