Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Gratis naar de Olmense Zoo

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Vrije Tijd met de tags , ,

Onze vzw De Ouders staat die avond met heel veel vrijwilligers klaar om te helpen zodat jullie met het hele gezin een fantastische avond beleven! Assistentie nodig bij het in-en uitstappen uit de wagen, in de cafetaria, bij toiletbezoek,…? Of als begeleiding in het park,…? Je vindt onze vrijwilligers op verschillende plaatsen in het park. Spreek ons aan en we helpen jullie graag :-)

Daarnaast hebben we nog heel wat leuks voor jullie in petto! Bezoek daarom zeker onze stand van vzw De Ouders aan de ingang van het park. Ook deze keer verrassen we jullie met een leuke attentie ;-)

Wil je er ook graag met jullie gezin bij zijn? Schrijf je dan vliegensvlug in via deze link. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Het dierenpark is op dat moment niet toegankelijk voor het overige publiek zodat alle gezinnen van een exclusief bezoek kunnen genieten. Het park is rolstoeltoegankelijk en beschikt over aangepast sanitair. Hier vind je alle info over de bereikbaarheid.

We kijken er al naar uit om jullie er massaal te ontmoeten :-). Tot dan!

Heb je nog vragen over dit event? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Stuur hiervoor een mailtje naar info@deouders.be

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord