Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Ken jij het verschil tussen onze 2 locaties op Facebook?

Geschreven door Hannelore Bedert op in de categorie Algemeen met de tags , , , ,

Met De Ouders VZW zijn we op Facebook op 2 locaties te vinden. We benadrukken graag dat de 2 locaties wat van elkaar verschillen. 

Onze pagina is er om iedereen te informeren. Met 'iedereen' gaan we erg breed: van ouders, familie, vrienden en sympathisanten tot professionals en politici. Er worden nieuwsberichten en praktische info gedeeld.

Onze besloten groep is een ander verhaal. Van die groep moet je het lidmaatschap aanvragen, zodat we zeker zijn dat het daar een veilige omgeving blijft voor ouders, grootouders en enkele mensen van De Ouders VZW. Het is een plek waar je als (groot)ouder van een bijzonder kind terecht kan met vragen en antwoorden, met dagelijkse beslommeringen, zorgen, verdriet of geluk.

We vragen uitdrukkelijk om in de groep zelf geen vormen van reclame of initiatieven te plaatsen, om alles helder en overzichtelijk te houden voor wie hulp zoekt in de groep.

Heb je een initiatief of evenement dat je graag bekend wil maken, laat het ons weten via info@ouders.be (of via een messenger-bericht). En lees zeker even de groepsregels na. 

Bekijk ons handig overzichtje >>

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord