Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Waarom een warme actie doen voor De Ouders?

Geschreven door Gudrun Blieck op in de categorie Algemeen met de tags , , ,

Waarom je met plezier je schouders zet onder een Warmste Week-actie voor De Ouders

mama en zoontje logo De Warmste Week

 

  • Omdat je weet wat het is om ouder te zijn van een kind met een beperking. Je weet hoe helpend de tips en informatie zijn die je via De Ouders vindt. Hoe waardevol de onderlinge ontmoetingen met andere bijzondere ouders zijn, online en in het echt.
     
  • Omdat je actie De Ouders meer bekendheid geeft. Zo leren nog meer ouders van bijzondere kinderen onze vzw kennen. Krijgen ze toegang tot de waardevolle tips en informatie die je uitwisselt. Ontmoeten ze andere bijzondere ouders. Zo staan ze niet meer alleen in de dagelijkse zorg voor hun kind.
     
  • Omdat De Ouders er dankzij jouw actie kan blijven voor gaan. Het afgelopen jaar organiseerden we fijne ontmoetingsmomenten voor ouders. Ook volgend jaar plannen we graag opnieuw leuke momenten voor onze bijzondere gezinnen. Dankzij de giften die we via De Warmste Week ontvangen, kan dat. En misschien kunnen we ons aanbod dan zelfs uitbreiden.
Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord