Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Wat je moet weten om onze webinars gratis te volgen

Geschreven door Sien D'Hooghe op in de categorie Literatuur met de tags , , , , ,

Hoe krijg je gratis toegang tot onze webinars? 

Wanneer je onze website bezoekt en naar de inschrijvingspagina gaat van onze webinars, zie je daar "gratis webinar" staan, maar ook een kostprijs van 30 euro. Wat betekent dit? Zijn de webinars nu wel of niet gratis?

De webinars zijn gratis voor onze leden. Als lid heb je toegang tot speciale kortingscodes. Houd er rekening mee dat deze codes regelmatig veranderen om ongeoorloofde verspreiding te voorkomen.

Hoe word je lid?

Ouders van bijzondere kinderen kunnen lid worden via onze besloten Facebookgroep: "De ouders, mijn kind bijzonder kind." Beantwoord kort enkele vragen om lid te worden. In deze besloten groep delen (groot)ouders, broers en zussen van een kind met een beperking in alle vertrouwen info en ervaringen.
Let op: verwar de besloten Facebookgroep niet met onze Facebookpagina 'Mijn kind, bijzonder kind', die openbaar toegankelijk is voor iedereen.

En waar vind je die kortingscode?

Bovenaan in diezelfde besloten Facebookgroep onder de uitgelichte berichten.

Hoe schrijf je in?

Bij het inschrijven voor een webinar is het van groot belang om direct de kortingscode in te vullen. Als je de kortingscode niet invult, kom je automatisch in het betaalsysteem terecht. Vanaf dat moment kun je het niet meer aanpassen of toevoegen.

Ontdek de besloten Facebookgroep

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord