Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Welkom bij vzw De Ouders

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen.

Wij - een paar ouders van kinderen met een beperking - brengen ouders, familieleden en omgeving van mensen met een beperking samen. Dat doen we door ouders met elkaar in contact te brengen via ons oudernetwerk en door informatie te bundelen te bundelen op onze website. 

Ons beveiligd oudernetwerk 

Meld je aan en ontmoet andere ouders of mensen die dichtbij iemand met een beperking staan. Je wisselt ervaringen uit, geeft elkaar tips en deelt je verhaal. Je kiest zelf welk gespreksonderwerp je volgt en je kan zelf een gespreksonderwerp of groep aanmaken. Dat kan privé en op uitnodiging maar ook open zodat iedereen kan aansluiten. 

informatie 

Op deze website proberen we interessante informatie te bundelen. Wat zijn de verschillende diensten die je kunnen helpen? Welke organisaties bestaan er voor ouders van kinderen met een beperking? Waar kan je terecht voor hulpmiddelen? En nog veel meer. We vragen je om zelf actief interessante informatie en tips door te geven zodat die op de website terecht komt. Vzw De ouders is een plaats voor jullie en door jullie. 

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord