Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Bedankt voor jouw bezoek op de Kangoeroebeurs

Geschreven door Sien D'Hooghe op in de categorie Algemeen met de tags ,

Leuk dat jullie ons zo talrijk een bezoekje kwamen brengen op de Kangoeroebeurs van 8 en 9 maart! Wat kijken we met een brede glimlach terug op alle warme ontmoetingen met nieuwe fijne gezinnen en ook vele bekende gezichten op de Kangoeroebeurs! Zo ontzettend dankbaar voor jullie enthousiasme en interesse. Dit jaar bedankten we jullie op de stand met unieke postkaartjes voor verschillende gelegenheden: leuke attenties waar jullie iemand anders een plezier mee kunnen doen.

Eรฉn kaartje is extra speciaal en bedoeld voor de '๐——๐—ฎ๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ'. Bewaar dit kaartje tot ๐Ÿญ ๐—ท๐˜‚๐—ป๐—ถ, want dan is het tijd om een bijzondere zorgouder in de schijnwerpers te zetten! Geef het kaartje op die dag aan iemand die het volgens jou verdient om eens extra in het zonnetje gezet te worden.

Ook de voorstelling van onze spelkoffer 'Expeditie Inclusief' kon op de beurs ook rekenen op veel geรฏnteresseerden. Dit inclusieve spel is ontworpen om kinderen met en zonder handicap samen te laten spelen, waarbij inclusie en vriendschap centraal staan. Het was geweldig om zoveel interesse en steun te zien voor dit initiatief, en we zijn vastbesloten om nog meer gemeenschappen te bereiken en inclusiviteit te bevorderen.

Nogmaals, onze oprechte dank aan iedereen die de tijd heeft genomen om onze stand te bezoeken.

Ben je nog niet geregistreerd op onze gesloten Facebookgroep De Ouders โ€˜mijn kind, bijzonder kindโ€™? Registreer je dan hier. Ben je opvoeder of therapeut? Ook jij kan ons helpen! Maak mee onze vzw De Ouders bekend bij andere ouders via onze flyers. Wil je flyers ontvangen? Mail dan naar info@deouders.be en we sturen de flyers graag jouw richting uit.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord