Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

De Ouders op de Kangoeroebeurs

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Vrije Tijd.

Benieuwd om de mama's en papa's achter De Ouders in real life te ontmoeten? Zin om met andere ouders contacten te leggen? Op zoek naar één welbepaalde tip? Nieuwsgierig naar wat we in de toekomst nog allemaal voor jullie in petto hebben? Breng dan zeker een bezoekje aan onze stand n°62.

Omdat we er echt voor elkaar willen zijn, willen we heel graag luisteren naar wat jullie allemaal van ons, De Ouders, verwachten. We hebben hiervoor een enquête opgesteld die je zowel tijdens als na de Kangoeroebeurs kan beantwoorden als je daar zin in hebt. Daarin peilen we naar jouw specifieke noden.

Nog geen lid van De Ouders? Vul jouw gegevens in op onze stand en word meteen lid. Dan zetten wij je meteen letterlijk in de bloemetjes. Ben je al lid? Super! Ook jou willen we als (groot)ouder, broer of zus letterlijk in de bloemetjes zetten. Maar ook de kinderen/jongeren gaan niet met lege handen naar huis. Voor hen ligt een gratis exemplaar van het boek "het loopt op wieltjes" te wachten. 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord