Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Expeditie inclusief: jouw hulp maakt het verschil 

Geschreven door Anke Boey op in de categorie Algemeen met de tags ,

Ons belevingsspel ‘Expeditie Inclusief’ wordt volop getest. En met succes! We leren bij, we passen aan en we testen opnieuw. Kinderen vinden het fijn en leerrijk. Leerkrachten en begeleiders zijn enthousiast. We zijn op goede weg!  

We slagen erin om kinderen een inkijk te geven in het leven met een handicap. Ze ervaren wat het is om hulp nodig te hebben én om te helpen. Op speelse wijze maken ze kennis met de verschillende types handicap, hulpmiddelen en symbooltalen. En vooral: kinderen spelen samen.  

Om ons spel in productie te laten gaan, hebben wij een growfundingcampagne opgestart. Hoewel we de voorbije 2 maanden al bijna de helft van ons budget ophaalden, rest ons nog slechts een maand om de tweede helft ook bij elkaar te sparen. Jullie kennen het gezegde 'de laatste loodjes wegen het zwaarst?' Wel daarvoor doen we een beroep op jullie. We hebben van elk van jullie nog een laatste inspanning nodig.

Wat kan je voor ons doen?   

Doe jouw gift

Steun ons vandaag nog met een kleine storting. Je vindt alle mogelijkheden op onze campagnepagina en ieder beetje helpt. Je krijgt bovendien een waardevolle reward als je ons steunt. Liever geen poespas en snel doneren? Dat kan via payconiq, zonder reward. 

Deel onze berichten

Vele kleintjes maken een groot. Check onze Facebookpagina en deel onze berichten. Of stuur de link naar onze campagnepagina door naar al jouw vrienden. 😉 

Heb je een bedrijf of ken je een bedrijf dat graag fiscaal voordelig steunt? Voor wie minimum 10% van ons doelbedrag (12 000 euro) sponsort, is er een fiscaal attest via de Koning Boudewijnstichting. Neem zeker contact met ons op via info@deouders.be.   

Triodos, onze matchfunder, stort 30% extra bij elke donatie. Jullie helpen ons dus ook met kleine bedragen een groot eind op weg. 

Help ons alsjeblieft om het bedrag te sparen, zo kunnen wij zorgen voor een inclusief belevingsspel. Zodat alle kinderen in Vlaanderen leren om te spelen mét onze kinderen! Bedankt 💛

Naar de campagnepagina 

 

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord