Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Familymoments in Brugge op zaterdag 23 maart

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen met de tags , ,

De dagen lengen. Het vroege lentezonnetje klopt overuren. En wij, wij kijken ernaar uit om jullie binnenkort te ontmoeten op één van onze familiedagen voor onze bijzondere gezinnen. Om organisatorische redenen hebben we de gezinsdagen in Brugge en in Gent gewisseld.

Op zaterdag 23 maart organiseren we onze eerste familiedag van 2019 in Brugge.

We bieden die dag 10 bijzondere gezinnen de kans om met het hele gezin een dag lang met ons te komen genieten. Volledig gratis. Wij voorzien alles: van verzorgde catering, toffe activiteiten, tot zelfs persoonlijke assistentie!

In de voormiddag voelen we ons als een vis in het water in het recreatiebad Lago, een van de meest toegankelijke zwembaden van West-Vlaanderen. Voor wie het nodig is, kunnen we gebruik maken van een zwembadrolstoel én van een tillift.

Na een ontspannende voormiddag zwemmen, lunchen we samen in het Rest-eau-café naast het zwembad.

Na onze lunch stappen we eventjes de auto in voor een kort ritje naar het nabijgelegen Boudewijn Seapark. Daar wacht ons een onvergetelijke namiddag in Bobo’s binnenspeeltuin. Als kers op de taart kunnen we met z’n allen genieten van een heerlijke, dolfijne show.

Bovendien krijgt elk gezin die dag ondersteuning van een student als persoonlijke assistent(e). De student(e) blijft de hele tijd bij jullie gezin en helpt waar nodig. Zo word je als ouder even ontlast en krijgt iedereen in het gezin de kans om ten volle van deze bijzondere dag te genieten. De student(e) komt vooraf al eens bij jullie langs (of overlegt eventueel telefonisch) om je kind te leren kennen. Samen bekijken jullie waarbij jullie die dag graag ondersteuning krijgen.

Wil jij ook gratis met je gezin genieten van een dagje uit? Andere bijzondere gezinnen ontmoeten en ervaringen delen? Vul dan nu het inschrijfformulier in. Stuur het zeker door tegen maandag 4 maart 2019.

Ben je één van de 10 gelukkige gezinnen die met ons meekan? Dan mag je vanaf maandag 11 maart van ons een telefoontje verwachten. We spreken dan verder af

  • wanneer de assistent(e) langskomt voor een gesprek
  • wat de noden en wensen zijn van jullie bijzonder kind
  • hoe de dag er voor jullie gezin uit zal zien

Is zaterdag 23 maart voor jullie gezin niet haalbaar? Is de locatie te veraf? Of waren de inschrijvingen al volzet? Geen nood. Op zaterdag 4 mei organiseren we ons volgend moment. Dan trekken we naar Oost-Vlaanderen. Op zaterdag 18 mei verkennen we Mol (provincie Antwerpen.) Telkens volledig gratis. Telkens met een leuk concept. En met assistentie ☺

Wij kijken er alvast naar uit om jullie gezin die dag in de watten te leggen! Hopelijk jullie ook ♥

Psssst… We kunnen jullie deze dag aanbieden met steun van Rotary Vlaanderen en de Vives Hogeschool in Brugge.

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord