Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Geniet in je bubbel van onze bubbels

Geschreven door Liesbeth Vergauwen op in de categorie Algemeen met de tags ,

Op zoek naar een feestelijk kerstcadeau voor familie of vrienden tijdens de feestdagen? Wil je jezelf, je familie of vrienden in de watten leggen met een paar flessen topwijn en tegelijkertijd een goed doel steunen? Dat kan dankzij Wijn For Life.

De volledige opbrengst gaat naar De Ouders vzw en Onafhankelijk Leven vzw. Dankzij jouw steun blijven we gezinnen informeren en verbinden. Ook in deze moeilijke tijden.

Een coronaproof kerstgeschenk

Je kan de wijnen bestellen voor jezelf, of een geschenkpakket samenstellen om cadeau te doen. Bij bestelling kan je zelf kiezen of het pakket verstuurd wordt naar jou of naar een andere gelukkige.

Bestel een fles wijn of een cadeaubox >>> 

Olijfolie en wijnazijn voor keukenprinsen en -prinsessen

Ben jij niet zo'n wijnliefhebber? Ook dan hebben we enkele flesjes voor jou in petto. Onze witte en rode wijnazijn en extra vierge olijfolie zijn om duimen en vingers van af te likken. 

Ook voor bedrijven

Op zoek naar een mooi eindejaarscadeau voor je medewerkers of klanten? Met onze cadeauboxen geef je een kwaliteitsvol wijnpakket én steun je een goed doel. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken via wijn@onafhankelijkleven.be

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord