Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Het vaderelftal

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Getuigenis met de tags ,

Een kind met een beperking betekent een hele omwenteling voor een gezin. Plots word je geconfronteerd met de harde realiteit en sta je voor heel wat onbekende uitdagingen. In aanloop naar vaderdag vroegen we aan partners en kinderen om te vertellen waarom de papa in hun gezin zo bijzonder is. En omdat we even fan zijn van deze geweldige papa’s als van de Rode Duivels presenteren we met trots dit bijzondere vaderelftal!

Hét vaderelftal

Vaderelftal

Opstelling

Om te beginnen heeft deze sterke ploeg niet Thibaut Courtois als doelman, maar niemand minder dan Jan, papa van Eben, Hij kan als geen ander medicijntjes geven, aspireren, zuurstofmachines onderhouden, troosten en knuffelen. Hij stopt Eben in bad en wast haren als de beste!

In de verdediging wordt Toby Alderweireld vervangen door de vriend van Joyce, de plus papa van Bo. Deze topper gaat geen uitdaging uit de weg en gaat wandelen, fietsen en surfen met Bo. Hij neemt zelfs de zorg over van de mama als zij uit werken moet en dit voor meer dan 14 maanden lang tijdens de lockdown.

De plaats van Boyata wordt ingenomen door Kris, de papa van Ruben. Sinds de geboorte zijn Kris en Ruben beste vrienden. Deze kerel doet alles voor Ruben. Een papa uit de duizend!

En als laatste verdediger neemt de partner van Mieke de plaats in van Jan Vertonghen als beste papa ever van Rune. Deze man verdient een dikke pluim op zijn hoed voor het vele vervoer, de lekkere kookkunsten en boodschappen. Hij is gewoon de beste papa die er is voor Rune en Eva!

Als middenvelder wordt Youri Tielemans vervangen door de partner van Joke, de beer van een vader voor Lukas. Deze man mag in een kadertje gestopt worden met een gouden randje errond dat tegen een stootje kan voor dit mooie, maar soms hobbelige parcours!

Pascal neemt de plaats in van Thorgan Hazard als allerliefste knuffelbeer en beste maat van Jelena. Hij staat altijd voor haar paraat!

Leander Dendoncker wordt vervangen door Jos, de papa van Lies. Er gaat geen dag voorbij zonder een verhaaltje voor te lezen, altijd vergezeld door de juiste stemmetjes. Dit is duidelijk een superpapa!

Timothy Castagne wordt niet vervangen door één maar door twee top mannen, namelijk de papa én pluspapa die alles in het werk stellen om het leven zo aangenaam mogelijk te maken voor Enora. Op deze manier gaat ze sneller vooruit dan gehoopt. Ze werken samen in het belang van Enora, als dat niet mooi is!

Topspits Lukaku wordt vervangen door de 'papa prik' van Carlotta. Deze vader gaat geen geneeskundeboek uit de weg om samen met de dokters een diagnose te vinden. Dankzij hem was de cardioloog al eerder op de hoogte van een experimenteel onderzoek. Hij is de rots van het gezin, is de beste taxidienst ever. Geeft pilletjes, crèmekes en siroopjes met de grootste zorgvuldigheid en laat Carlotta steeds lachen met zijn gekke bekken.

Daarnaast wordt Yannick Carrasco vervangen door de partner van Nancy, de vader van Thorben. Samen doen ze de gekste dingen. Deze kerel laat Thorben vliegen van geluk!

En als laatste aanvaller wordt Dries Mertens vervangen door de papa van Roos. De partner van Jenka is de beste omdat Roos steeds in zijn nek mag zitten als het wandelen te lastig wordt.

Bedankt aan alle geweldige vaders
 

Wat ons betreft verdient ook dit elftal een groot, bewonderingswaardig applaus. Om er elke dag weer te zijn voor onze kinderen, voor de hulp en de steun. Wij zijn alvast fan!

Deze gezinnen krijgen allemaal een bongo bon toegestuurd en een supporterspakket van de Rode Duivels. Ook de andere deelnemers aan deze actie krijgen binnenkort een supporterspakket van de Rode Duivels toegestuurd.

We wensen hen allemaal veel plezier en zeggen nog eens dankjewel voor alles!

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord