Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Vierde hittegolf op komst >> de Warmste Week

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen met de tags , , ,

De Warmste Week loopt opnieuw van 18 tot en met 24 december 2019. En ook dit jaar kan je onze vzw De Ouders als goed doel steunen via een actie. Klein of groot, we zijn blij met elk duwtje in de rug. Vanaf 18 september kan je je actie registreren op de website van De Warmste Week. En ondertussen laat je je alvast inspireren.

Ouders in actie

Net zoals vorig jaar kies je als warmhartige gever zelf welk goed doel je steunt door een kleine of grote actie op poten te zetten. Wat precies? Dat kies je helemaal zelf. Doe dus iets dat je leuk vindt en maak er een fijn moment van met je kinderen, vrienden, familie ...

Vorig jaar bijvoorbeeld maakte de granola van Kelly heel wat ontbijtjes extra feestelijk. De ‘soeper-lekkere’ soep van Annelies verwarmde voorbijgangers in de Wetterse winkelstraten. Fons ging samen met zijn broer en nichtjes aan de slag voor de Ketnet Koekenbak. Of misschien ben je meer een sportieveling zoals Siemen. Hij liep vorig jaar de Warmathon, wat een prestatie!

Een inspiratiestarter nodig? Bekijk hier onze inspiratielijst.

Vertel het verder

Verzamel dus alvast ideetjes en vertel het verder. Want misschien ken je nog mensen, verenigingen of bedrijven die een actie ten voordele van onze vzw De Ouders op touw willen zetten. De vraag of het initiatief van een gedreven ouder werkt aanstekelijk!

Hoe meer mensen over onze vzw De Ouders horen, hoe meer kans dat ook zij de weg vinden naar onze vzw. Samen staan we sterker in de dagelijkse zorg voor onze bijzondere kinderen. De steun die we ontvangen via acties voor De Warmste Week maakt dat mee mogelijk.

Tot gauw

Je actie registreren kan vanaf 18 september op de website van De Warmste Week. Je hoort binnenkort dus nog van ons. En laat zeker ook van jou horen als je een actie organiseert voor onze vzw De Ouders. Gewoon even mailen naar info@deouders.be, we volgen graag mee.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord