Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

>> Schrijf je nu in voor onze ontmoetingsdag in Sunparks Mol op zaterdag 19 oktober

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Vrije Tijd met de tags , , , , , ,

In het voorjaar konden tientallen gezinnen al genieten van onze ontmoetingsdagen voor gezinnen van bijzondere kinderen. We beloofden jullie voor het najaar opnieuw een ontmoetingsdag, dit keer in Sunparks Kempense Meren in Mol.

Op zaterdag 19 oktober bieden we weer een 10-tal bijzondere gezinnen de kans om met het hele gezin een dag lang te komen genieten in het prachtige Sunparks Kempense Meren in Mol. Volledig gratis. Wij voorzien alles: van verzorgde catering, toffe activiteiten, tot zelfs persoonlijke assistentie!

Elk gezin krijgt die dag ondersteuning van een persoonlijke assistent(e). De assistent(e) blijft de hele tijd bij jullie en helpt waar nodig. Zo word je als ouder even ontlast en krijgt iedereen in het gezin de kans om ten volle van deze bijzondere dag te genieten en volop met andere gezinnen contact te leggen. De assistent(e) komt vooraf al eens bij jullie langs om je kind te leren kennen. Samen bekijken jullie waar jullie die dag graag ondersteuning bij kunnen gebruiken.

Wil jij ook met je gezin genieten van een dagje uit? Andere bijzondere gezinnen ontmoeten en ervaringen delen? Vul dan nu dit inschrijvingsformulier in. Stuur het zeker door tegen maandag 9 september 2019 .

Ben je één van de 10 gelukkige gezinnen die met ons meekan? Dan mag je vanaf donderdag 12 september van ons een telefoontje verwachten. We spreken dan verder af

  • wanneer de assistent(e) langskomt voor een gesprek
  • wat de noden en wensen zijn van jullie bijzonder kind
  • hoe de dag er voor jullie gezin uit zal zien

Is 19 oktober voor jullie gezin niet haalbaar? Is de locatie te veraf? Of waren de inschrijvingen al volzet? Geen nood. We voorzien volgend jaar nog een ‘Familymoment’. 

Wij kijken er alvast naar uit om jullie gezin die dag in de watten te leggen! Hopelijk jullie ook :-)

P.S. We kunnen jullie deze dag aanbieden met steun van Rotary Vlaanderen.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord