Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Voor onze bijzondere papa’s

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen met de tags , ,

Goeiemorgen  bijzondere papa

Lieve papa’s, we zagen jullie al met velen op onze activiteiten passeren. Stoere papa’s, zachte papa’s, papa’s die het voortouw namen, stilzwijgende papa’s, schoorvoetende papa's, enthousiaste papa's, ruwe bolsters en beschermende papa’s,…Zoveel papa’s, zoveel verschillende karakters maar allen heel erg bezorgd om het welzijn voor jullie bijzonder kind ♥

Net zoals voor ons, mama’s, is een kind met een beperking een harde noot om te kraken. Een droom die aan diggelen spat. Jouw leven dat plots een heel andere wending neemt. Een bijkomende rol van zorgende papa. 

Noodgedwongen een andere weg inslaan, een hobbelig parcours met veel hindernissen, een hele uitdaging om een volgende mijlpaal te bereiken. Vallen en meteen opstaan om weer verder te gaan. Dát is wat jullie doen. Daarom zijn jullie onze rots in de branding. ♥

Een fijne Vaderdag!

De mama’s van het kernteam

Pssst... We zijn blij jullie met zovelen al in onze groep te verwelkomen. Maar het mag meer zijn.☺ Daarom een warme oproep aan jullie, papa’s, die zich willen engageren voor vzw De Ouders. We zijn steeds op zoek naar helpende handen niet alleen voor praktische hulp maar ook als creatief brein, blogger, organisator, ambassadeur… Zin om ons team van bijzondere ouders te versterken? Mail dan naar info@deouders.be. Dankjewel alvast!

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord