Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Word jij ons duizendste lid?

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen met de tags , , ,

Je leest het goed. We zijn nog maar een jaartje bezig en mogen binnenkort al ons duizendste lid verwelkomen in onze gesloten Facebookgroep De Ouders 'mijn kind, bijzonder kind.'

Een bijzondere attentie

Voor ons duizendste lid hebben we trouwens een bijzondere attentie in petto. Ben jij nog geen lid? Surf dan vliegensvlug naar onze website www.deouders.be en klik op de startpagina op 'Join us.' Beantwoord daarna de 3 vraagjes zodat we je lid kunnen maken van onze gesloten Facebookgroep De Ouders 'mijn kind, bijzonder kind.'

Vraagjes beantwoord, toch nog geen lid?

Heb je ooit al een deel van de vraagjes beantwoord maar ben je nog niet toegevoegd als lid? Vul dan de rest van de vraagjes aan en we maken jou lid. En… wie weet, zetten wij jou als duizendste lid wel in de bloemetjes.

Ben je zelf al lid en breng je een nieuw lid aan? Ook voor jou ligt een kleine attentie klaar.

Nog meer goed nieuws

Wist je trouwens dat jullie al met meer dan 1500 lezers trouw onze tweewekelijkse nieuwsbrief volgen? De rubrieken ‘waar heb ik recht op?’ en ‘ tip van een ouder’ zijn de meest populaire. Heb je zelf vragen rond een bepaald thema? Heb je een tip voor andere ouders of weet je nog een thema voor onze rubriek ‘waar heb ik recht op?’ Laat het ons dan zeker weten! Jullie inbreng is voor ons heel waardevol.

Boomende Facebookpagina

Ook onze Facebookpagina met dagelijks leuke initiatieven, praktische tips en toffe activiteiten doet het met meer dan 2500 volgers uitstekend. Volg je ons nog niet? Surf dan vliegensvlug naar de Facebookpagina ‘Mijn kind, bijzonder kind’ en klik op 'volgen.' Zo mis je geen enkele waardevolle tip.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord