Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Zin in een gratis dagje uit?

Geschreven door Anke Boey op in de categorie Algemeen met de tags , ,

Van 18 tot 26 februari zetten 90 musea, verspreid over Vlaanderen en Brussel hun deuren open om ons te ontvangen. Speciaal voor jouw gezin bedachten zij meer dan 150 activiteiten voor groot en klein. 

Families met kinderen met een beperking weten vaak niet of ze welkom zijn in een museum. Hier wil Krokuskriebels graag verandering in brengen, stap voor stap. Daarom organiseren heel wat musea deze editie inclusieve activiteiten.

Op 18 februari stelt het team van Krokuskriebels haar inclusieve museumweek voor aan de pers en wij mogen erbij zijn met De Ouders vzw! 

In het Industriemuseum in Gent geven ze de aftrap om 10u00 met Welkom in de Fabriek!. Wie vroeg uit de veren is en er op tijd kan zijn, maakt kans om gratis deel te nemen.  

Zin om mee te gaan? Wees er als de kippen bij: de eerste vijf gezinnen die een mailtje sturen mogen gratis aansluiten.  

Hoe?  

Mail naar info@deouders.be  

  • Vermeld het aantal volwassenen met hun naam. 
  • Vermeld het aantal kinderen met hun naam en hun leeftijd.  
  • Geef eventuele bijzondere, nuttige informatie mee.  

Wij laten je weten of je bij de eerste vijf was. Met dank aan Krokuskriebels! 

Uiteraard kunnen jullie tijdens de krokusvakantie nog veel meer musea ontdekken met jullie gezin. Lees er alles over op de website van Krokuskriebels. Hier vind je ook alle aanpassingen die voor onze gezinnen mogelijk zijn.

 

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord