Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

:-) > Zo was het in de Olmense Zoo

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Vrije Tijd met de tags , , , ,

Vrijdag 8 juni 18u. Ons team vrijwilligers en fotografen staat paraat om 300 gezinnen een ‘bijzondere’ avond te bezorgen. En dat we hierin geslaagd zijn, blijkt uit de vele reacties die we van jullie mochten ontvangen.

‘Wat een fantastische avond! We zijn met een heel warm gevoel naar huis vertrokken. We voelden ons echt verwend. Vriendelijke vrijwilligers boden ons hulp in de cafetaria, hielpen ons de brugjes op en openden de zware deuren van de volière zodat we vlot met de rolstoel naar binnen konden. Toen ik met mijn dochtertje in de rolstoel naar het toilet moest, bood een vrijwilliger zelfs aan om op mijn zoontje te letten die ondertussen op de speeltuin aan het ravotten was. Als dat geen luxe is ;-) De mooie foto, voor één keer eens eentje van het hele gezin ( joepie :-)) krijgt een mooi plaatsje aan ons prikbord in de keuken.

‘Dreamnight at the Zoo was voor ons een heel fijne uitstap! We kregen onmiddellijk bij aankomst al een warm gevoel omdat alle medewerkers van vzw De Ouders even vriendelijk waren. Ze wezen ons de weg en hielpen waar nodig. Zelfs ‘bergopjes’ met de rolstoel waren er niet te veel aan. Voor ons echt fijn om eens letterlijk de handen vrij te hebben en niet steeds de rolstoel te moeten duwen...De meisjes hebben heel erg genoten van hun avondje. De mooie foto die we konden laten maken (in ons geval met olifanten) en het leuke gadget zorgen nog voor een blijvende herinnering aan deze mooie avond.’Heel erg bedankt dat we erbij mochten zijn!

‘Dankzij vzw De Ouders hebben mijn zoon en ik een leuke, ontspannende avond beleefd in de Olmense Zoo. Goed dat De Ouders de Dreamnight in de kijker hebben gezet. Anders hadden we nooit geweten dat er een Dreamnight bestond. We hebben dieren gefotografeerd, bewonderd en geaaid. Ja, je leest het goed: aaien. Jonas heeft zomaar een giraf over zijn hoofd mogen aaien. Hét moment van zijn leven. De dag was compleet af met het gadget en de superleuke foto. Een avond om nooit te vergeten! Dankjewel aan de Olmense Zoo en aan alle vrijwilligers van De Ouders voor hun hulp. Een dikke proficiat voor iedereen die betrokken was. Hopelijk tot volgend jaar?’

enthousiaste fotografen zorgden voor plezante, originele kiekjes van de kids én het hele gezin. Dat de kids hun foto meteen uit de machine zagen rollen, zorgde voor een extra dimensie. Wedden dat deze leuke foto’s vandaag al bij vele kids boven hun bed hangen? Het is dan ook wel een ‘bijzonder’ plaatje hé, met een olifant, leeuw of aap als achtergrond.

Deze editie smaakt naar meer J Houd daarom goed jullie mailbox in de gaten want binnenkort komen we eraan met nog meer ‘bijzondere’ activiteiten voor het hele gezin.

Het werd een beestige avond in de Olmense Zoo! Wat ons betreft alvast tot volgend jaar!

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord