Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Programma

Programma

  • 10u: Welkom op Togetherland!
  • 10u30 - 12u15: workshops en doorlopend aanbod
  • 12u30 - 14u00: middagpauze met overheerlijke lunch
  • 13u00 - 15u45: workshops en doorlopend aanbod
  • 16u00 - 17u00: concert Robin Daan met verjaardagstaart!

Hoe stel ik mijn Line-up samen?

Bekijk de workshops, lezingen en doorlopend aanbod in dit uitgebreid overzicht. Kruis daarna samen jullie favorieten aan.

Ouder-Kind activiteiten zijn bedoeld voor een volwassene en een kind / kinderen. Sommige activiteiten zijn geschikt voor bepaalde leeftijden of voor kinderen met een beperking. Gelieve de beschrijving goed te lezen.

Gezinsactiviteiten zijn geschikt voor meerdere gezinsleden van alle profielen.

Kinderactiviteiten zijn bedoeld voor kinderen met of zonder beperking. Sommige activiteiten zijn specifiek voor brussen of voor kinderen van een bepaalde mentale/fysieke leeftijd. Gelieve de beschrijving goed te lezen.

In principe kunnen kinderen zonder volwassenen deelnemen, maar zij zijn altijd welkom om een kijkje komen nemen of aan de zijlijn mee te ondersteunen.

Kies tijdig je line-up want er zijn workshops met beperkte aantallen.

We hebben naast de workshops waarvoor je reserveert ook een groot aanbod aan doorlopende activiteiten. Daarvoor hoef je niet vooraf in te schrijven. Je bent dus zeker niet verplicht om je hele dag op voorhand te plannen. Kies bij de inschrijving de activiteiten waar je zeker wil aan deelnemen.

Bekijk het programma

Inschrijven

Inschrijven voor Togetherland doe je via dit inschrijfformulier. Nadien ontvang je een mail met meer informatie om je workshops te kiezen.

Ja, schrijf ons in voor Togetherland

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord