Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Al onze voorjaarswebinars op een rijtje

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen.

Wie onze webinars van De Ouders al heeft gevolgd, die weet het. Ze zitten boordevol essentiële informatie, financiële tips en praktische weetjes voor jou als (groot)ouder of opvoedingsverantwoordelijke van een kind met een handicap. Onze nieuwe voorjaarswebinars staan nu online. Schrijf je dus zeker in!   

DATA WeBINARS

Woensdagavond 29 maart om 20u.               

Kiezen voor bewindvoering of eerder zorgvolmacht? 

Woensdagavond 26 april om 20u.                 

Hoe vraag ik een PVB (persoonsvolgend budget) aan? 

Dinsdagavond 16 mei om 20u.                     

Hoe stippel je met succes een inclusief traject voor je kind uit?    

Dinsdagavond 13 juni om 20u.                     

Hoe vraag je een IT of een IVT aan?                       

Ken je onze webinars nog niet? Dan is het nu beslist het moment om ze te leren kennen. Het zijn infosessies met bevlogen gastsprekers die je makkelijk kan volgen vanaf je eigen laptop, PC of smartphone, gewoon van bij jou thuis. Tijdens het webinar kan je hen ook je persoonlijke vragen stellen. De onderwerpen? Altijd belangrijke thema's waarmee je te maken krijgt als ouder, professional of opvoedingsverantwoordelijke van een kind met een handicap.  

Om in de toekomst verder kwaliteitsvolle webinars te blijven geven, vragen we voortaan een kleine bijdrage. Voor professionals bedraagt die 30 euro. Maar goed nieuws voor jou als (groot)ouder of opvoedingsverantwoordelijke! Als je lid bent van de FB-groep ‘Mijn kind, bijzonder kind’, dan betaal je slechts 10 euro.  Je vindt de kortingscode in onze FB groep. Met jouw kortingscode schrijf je dus in aan een derde van de prijs.  

Lid worden van De Ouders vzw en in aanmerking komen voor het verminderd tarief? Dat kan gratis voor alle ouders van kinderen met een handicap via de FB-groep ‘Mijn kind, bijzonder kind'. Heb je geen Facebook? Geen probleem. Stuur ons dan een mailtje naar info@deouders.be. Wij bezorgen jou het inschrijvingsformulier en jouw persoonlijke kortingscode. 

Bekijk op onze website www.deouders.be het hele aanbod onder de rubriek webinars (bovenaan de website).  Meld je aan voor de updates en mis niets als er nieuwe webinars worden toegevoegd. We hopen alvast dat we jou binnenkort weer kunnen verwelkomen op onze volgende boeiende webinars. 

Tot snel! 

 

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord