Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Annelies maakt soep voor de Warmste Week

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen met de tags , ,

Op 24 en 27 oktober kon je Annelies zoals gewoonlijk vinden op de markt. Maar deze keer niet alleen met haar groentekraam. Ze verkocht ook verse soep ten voordele van De Ouders. Naast onderneemster is Annelies ook mama van Adeline, een meisje met een meervoudige handicap. Omdat Annelies zo enthousiast is over alle tips en ervaringen die ze via vzw De Ouders kan delen, organiseert ze voor het tweede jaar op rij een soepactie voor de Warmste Week. Samen met haar zussen stak ze de handen uit de mouwen.

In totaal maakten ze meer dan 60l soep per dag. Waarna ze die verkochten op de markt van Wetteren. Daar konden marktbezoekers heerlijke paprikasoep met boursin en pompoensoep met balletjes kopen. En eerlijk, wat is er beter dan verse soep gemaakt van zelfgekweekte groenten?

Wil je zelf ook een kleine actie op touw zetten? Dan deze kleine tip van Annelies en haar zussen mocht je ook soep maken.

Voorzie bekers en een kookplaatje zodat je ook ter plaatse warme soep kan aanbieden. Zeker op koude dagen slaat dit enorm aan!

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord