Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

BarDona is terug: wijn, lekkers en moois voor het goede doel

Geschreven door Anke Boey op in de categorie Acties met de tags , , , , , ,

BarDona is terug! De webwinkel van De Ouders en Onafhankelijk Leven staat terug online! Maak je keuze uit wijn, lekkers of moois en steun het goede doel!

Ben je op zoek naar een passend (kerst)cadeau voor familie, vrienden of zakenrelaties? Dan is “BarDona”* iets voor jou. Kies uit 5 heerlijke wijnpakketten, lekkere mocktails of kwaliteitsvolle olijfolie. Organiseer je graag een proefsessie? Dat kan ook! We beschikken over 2 tastingpakketten waarbij je vrienden, familie of collega’s kan laten proeven van al het lekkers in de webwinkel.

Door jouw aankoop in de webwinkel steun je de dagelijkse werking van De Ouders vzw en Onafhankelijk Leven vzw.

*BarDona is de opvolger van onze vroegere najaarscampagne ‘Wijn for Life’.

Wijn: 5 topwijnen als fijn (kerst)geschenk

Wijnboer Bruno selecteerde 5 kwaliteitsvolle wijnen, elk met hun eigen karakter. Zo valt er zeker een wijn in jouw smaak. De wijnen zijn bestelbaar per 6. Kan je niet kiezen? De wijnen, cava en mocktails zijn ook verkrijgbaar in een samengesteld assortiment van 6 verschillende flessen. 

Ontdek de wijnen in de webwinkel

Lekkers: alcoholvrije cocktails en onze populaire olijfolie

De alcoholvrije cocktails van The Mocktail Club worden geserveerd in diverse gerenomeerde restaurants... en dus nu ook verkrijgbaar bij BarDona. De olijfolie uit ons aanbod blijft een topseller.

Ontdek het lekkers in de webwinkel

Moois: magneten of heuptasje

We zetten ons in voor de rechten van mensen met een handicap. Haal nu je eigen magneet met slogan of heuptasje in huis en voer mee campagne.

Naar het moois in de webwinkel

Nieuw: organiseer je eigen tasting voor vrienden, familie of collega’s

Een leuke proefsessie organiseren voor vrienden, familie, collega's? Maak er een gezellige samenkomst van waarbij je geniet van proeverijen. Nodig ze uit om ons te steunen door zelf ook aan te kopen via onze webwinkel. Binnen 7 dagen na je bestelling bezorgen we het proefpakket bij je en voegen we informatieve folders toe voor je eigen proefsessie. Zo kunnen jullie samen alvast proeven, kiezen... en nadien meer bestellen.

Steun het goede doel

De opbrengst van de najaarsactie gaat naar goede gewoonte volledig naar Onafhankelijk Leven vzw en De Ouders vzw. Met élk flesje wijn of ander lekkers en moois uit de webshop helpen we samen nog meer mensen met een handicap om een eigen leven uit te bouwen.

Alvast bedankt en … schol! 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord