Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Dag van de Zorgouder

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Acties met de tags ,

Samen met Zorgtvooronsmoeder lanceren we op 1 juni de ‘Dag van de ZORGouder’. 1 juni is de Internationale Dag van de ouders. Symbolisch, niet? Omdat wij geloven dat ook wij, Zorgouders, extra in de kijker mogen staan, vinden we het belangrijk om onszelf deze dag een klein gelukje te gunnen. 

Met De Ouders ondersteunen we zorgouders het hele jaar door. We geven broodnodige informatie, brengen actuele webinars en schuiven mee aan de beleidstafels aan. De community Zorgtvooronsmoeder helpt zorgouders een netwerk of tribe op te zetten rond hun gezin. Want zorgen doe je niet alleen. Het is goed dat wij, precies tussen Vaderdag en Moederdag in, als zorgouders een bloemetje krijgen of een schouderklopje of wie weet een verwennerijtje. Dat verdienen we. 

De Dag van de Zorgouder is een dag om samen te zorgen. Voor elkaar. Ook als je zelf wat minder zorgen hebt.

Zorgouders gaan viraal

Laten we Vlaanderen en ver daarbuiten iedereen tonen dat we samen zorgen, voor elkaar, voor alle bijzondere ouders.

We ontwikkelden een symbool voor de Zorgouder. Teken het op je hand, je arm of op je (auto)raam met raamstiften. En deel je foto met #dagvandezorgouder #Zorg💛ouder.

We hopen dat dit symbool overal in het straatbeeld opduikt. En dat het ook online een eigen leven leidt op Facebook en Instagram. Of deel dit bericht, samen met het symbool van de Zorgouder.

We zijn in de eerste plaats allemaal ouders met heel ons hart: een grote O in de vorm van een hart. We omarmen de zorg voor ons kind. En we zijn continu in beweging, in de weer voor ons kind. Een stevige krul toont hoe sterk we zijn!

Waar je ook bent.
Je bent nooit alleen.
Want hier zorgen we samen.

Deel en teken jij mee?

#sharingiscaring #dagvandezorgouder #Zorg💛ouder #hierzorgenwesamen #deoudersvzw #zorgtvooronsmoeder #samensterker #zorgenvoorelkaar #community #zorgouders #velehandendragenmeer #kleingelukje #vandaleuitgevers

 

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord