Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Stuur eens een postkaart naar een zorgouder

Geschreven door Sien D'Hooghe op in de categorie Algemeen met de tags , ,

Met De Ouders ondersteunen we het hele jaar door zorgouders, ouders van kinderen met een handicap. We geven broodnodige informatie, brengen actuele webinars en schuiven mee aan de beleidstafels aan. Op zaterdag 1 juni organiseren we, samen met de organisatie Zorgtvooronsmoeder, de 'Dag van de Zorgouder'.

De 'Dag van de Zorgouder' is een dag om samen te zorgen. Voor elkaar. Want zorgen doe je niet alleen. “It takes a village to raise a child”.  Zeker bij een kind dat extra zorg nodig heeft. Alleen durven zorgouders vaak geen hulp te vragen en reageert de samenleving onwennig.

Hoe kan je jouw steentje bijdragen? Heel eenvoudig.

Stuur EENS een postkaart naar een zorgouder

We ontwikkelden speciaal voor de Dag van de Zorgouder een set van 9 leuke postkaarten. Altijd fijn om te sturen én om te krijgen. Bestel gratis een pakketje met toepasselijke postkaartjes die je aan een zorgouder kan bezorgen via https://bit.ly/postpakketdagvandezorgouder. Voor dit project kregen we de steun van CERA.

Naar wie stuur jij een kaartje?

Bestel een set leuke postkaarten

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord