Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Expeditie Inclusief: Samen naar een inclusievere toekomst!

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen met de tags ,

Ons spel "Expeditie Inclusief" kan je ondertussen al in veel gemeenten spelen. Onze ambitie? Een spel in elke Vlaamse gemeente. Zodat alle kinderen kunnen kennismaken met ons cool belevingsspel. Het spel waar iedereen warm van wordt.

Expeditie Inclusief is meer dan zomaar een spelkoffer; het is een krachtig belevingsspel dat inclusiviteit, samenwerking en begrip bevordert binnen scholen, jeugdorganisaties, vrije tijdsorganisaties,… . Door middel van boeiende en leerzame activiteiten, stimuleert het spel spelers om samen te werken, diversiteit te omarmen en respectvol met elkaar om te gaan.

We zagen het voorbije jaar dat ons spel impact heeft op wie het speelt. Om deze impact verder te verspreiden en nog meer kinderen te bereiken, hebben we jouw hulp nodig. Jij als ouder kan ons meehelpen om jouw omgeving warm te maken voor ons spel. De leerkacht, de trainer, de leider van de jeugdbeweging van jouw kind. Een unieke kans om anderen in jouw omgeving te inspireren en aan te moedigen om Expeditie Inclusief te omarmen.

Ken je mensen in jouw gemeente, school, jeugdvereniging of andere organisaties die betrokken zijn bij het bevorderen van inclusiviteit en diversiteit? Moedig hen aan om Expeditie Inclusief te ontdekken en te integreren in hun programma's en activiteiten. Door samen te werken, kunnen we een blijvende impact creëren.

Vertel hen dat ze voor meer informatie terechtkunnen op deze pagina op de website. Of je kan hen contact laten opnemen met ons via Laurent.deschutter@deouders.be of info@deouders.be.

 

Laat ons samen bouwen aan een inclusievere wereld. Laten we onze krachten bundelen en Expeditie Inclusief in elke gemeente in Vlaanderen verspreiden.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord