Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Dank je wel, Axi!

Geschreven door Anke Boey op in de categorie Algemeen met de tags , ,

84,39 km, 8 teams en 9041 euro. Deze cijfers staan centraal in de grote, succesvolle sponsoractie voor De Ouders: AXI2AXI Run.

Axi, een onafhankelijk ICT-bedrijf in België en Nederland, organiseert jaarlijks een sportieve uitdaging voor haar werknemers: ‘Leg de afstand tussen het kantoor in Breda en Willebroek lopend af. Doe dat in een team van maximum 6 lopers en in estafettevorm.' Op 12 juni verschenen 7 loopteams en 1 wandelteam aan de start. De lopers legden maar liefst 84,39 km af, de wandelaars een mooie 42km. Wat een puike prestatie! 

We konden zelf enkele sportievelingen afvaardigen om samen met axi-lopers een team te volgen. Mark, Bart, Arthur, Chiel, Evi, Jan, Niek, Pieter en Steve gaven als loper, fietser of begeleider het beste van zichzelf. Bedankt, we zijn fier op jullie!

Ieder team betaalde een inschrijvingsbedrag en verzon acties om extra sponsorgeld te verzamelen. CEO Paul Peeters van axi meldde bij de overhandiging van de cheque dat axi het ingezamelde bedrag verdubbelde. Zo krijgen we maar liefst 9040,82 euro! Het volledige bedrag is voor De Ouders vzw. En  of we dat geld goed zullen besteden. We zetten binnenkort in op meer sociale media en we blijven werk maken van familiedagen en informatiemomenten. Bovendien gaan we volop voor het nieuwe project ‘Iedereen bijzonder’, een inclusieve spelkoffer voor kinderen met en zonder handicap.

Of de AXI2AXI Run een fijne ervaring was? JA! We hebben verbroederd met de lopers. We hadden een hartelijk contact met de medewerkers van axi. We mochten proeven van de familiale sfeer op de barbecue. We hebben onze sympathisanten ontmoet. We hebben de waarden van De Ouders vzw uitgedragen. En we hebben Arthur laten schitteren: met papa Bart toonde hij dat bijzondere kinderen bijzondere sporters zijn.

We kijken blij terug op een een sportieve en gezellige dag. Een welgemeend DANK JE WEL aan alle gulle gevers en sportieve sympathisanten!

 

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord