Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Een bijzonder warme oproep voor De Ouders

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen met de tags , ,

Vanaf nu kan je weer jouw actie registreren voor de Warmste Week van Stubru. Die vindt dit jaar plaats van 18 tot 24 december 2018. Vzw De Ouders is één van de gloednieuwe goede doelen die je kan steunen. Waarom? In 2018 organiseerden we heel wat ontmoetingsmomenten waarbij jullie als ouders informatie uitwisselen en ervaringen delen. Ook volgend jaar plannen we weer heel wat leuke en originele acties voor jullie. De giften via Music For Life zijn hierbij een duwtje in de rug.

Loop jij ook warm voor de Warmste Week? Doe dan mee met de Warmathon, de Ketnet-Koekenbak of organiseer zelf een actie voor onze vzw De Ouders. Keuze genoeg!

Warmathon

Vanaf dit jaar kan je de Warmathon in Genk, Leuven, Brussel, Antwerpen, Gent en Brugge meelopen ten voordele van je zelf gekozen doel. Schrijf je in vanaf 15 oktober en steun onze vzw De Ouders.

Ketnet-Koekenbak

Of maak de juf of meester van jouw kinderen warm voor de Ketnet-Koekenbak met hun klas. Registreer je via Ketnet-Koekenbak en kies als goed doel vzw De Ouders.

Ouder, sympathisant of bedrijf?

Alle acties, groot of klein, zijn meer dan welkom! Steek de koppen eens bij elkaar en verzin zelf een creatieve, leuke, sympathieke actie die onze vzw De Ouders bij het brede publiek bekend maakt. Wie weet, kom jij wel met jouw actie op de radio. En dat is wat we tenslotte willen, dat zoveel mogelijk andere bijzondere gezinnen onze vzw leren kennen. Want samen staan we niet alleen in onze dagdagelijkse zorg voor onze kinderen.

Zin gekregen om als (groot)ouder iets voor ons te organiseren? Om als bedrijf een actie op touw te zetten voor onze vzw? Of gewoonweg als sympathisant jouw steentje bij te dragen? Laat het ons dan zeker weten via info@deouders.be. Alvast een warme dankjewel voor jullie steun. 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord