Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Wist je dat...?

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen met de tags , ,

Wist je dat…?

Wist je dat je in onze gesloten Facebookgroep voor ouders makkelijk informatie kan terugvinden? Best wel handig nu we al zoveel informatie met elkaar hebben gedeeld.

Hoe vind je de info die je nodig hebt?

Op de werkbalk aan de linkerkant van de groep zie je een vakje met een vergrootglas en de tekst: “zoeken in deze groep”. Tik daar je trefwoord in bv. rolstoel. Je krijgt nu alle berichten uit de groep te zien waar het woord ‘rolstoel’ in staat. Op die manier vind je snel de info terug waarnaar je op zoek bent. Daarom is het ook zo belangrijk dat we op onze Facebookgroep GEEN promo maken of activiteiten delen. Anders blijft deze informatie staan tussen al de rest, ook als de activiteit al lang voorbij is.

Om te vermijden dat we door de bomen het bos niet meer zien, hebben we een tweede kanaal: onze Facebookpagina. Die gebruiken we om alle initiatieven, blogs, mooie spreuken, filmpjes, promo… te lanceren. Leuk is ook dat IEDEREEN onze Facebookpagina kan liken en volgen, ook professionelen voor wie de info heel relevant kan zijn. Op onze Facebookpagina posten we als beheerders dagelijks één van jullie ideeën. Jullie inbreng hierbij is voor ons heel waardevol! Hoe kan je ons helpen? Stuur ons als ouder of als professional een mailtje info@deouders.be met jouw link, activiteit, spreuk, filmpje, promo ...

Want sharing is caring :-)

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord