Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Gratis een Europese opleiding volgen dankzij de Belgische voetbalbond

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen met de tags , , , , , ,

De Koninklijke Belgische Voetbalbond financiert één Belgische kandidatuur om deel te nemen aan de Football For All Leadership Programme. Dit is een unieke, Engelstalige opleiding om werkgelegenheid en ondernemerschap bij mensen met een beperking in de voetbalwereld te promoten.

Deze opleiding zorgt er enerzijds voor dat mensen met een beperking een kwaliteitsvolle opleiding krijgen gericht op het vinden van werk in de voetbalwereld en anderzijds om hen tijdens hun stageperiode een project te laten ontwikkelen binnen deze sport. Deze 2de editie van het ‘Football For All Leadership Programme’ zal plaatsvinden in Lissabon.

Vanuit de KBVB vinden we het belangrijk om opleidingskansen aan te bieden en sociale inclusie te promoten. Mensen met een beperking zijn onvoldoende vertegenwoordigd en hier willen wij verandering in brengen door deze mensen de kans te geven om zich hierin verder te ontwikkelen en stage te lopen bij de KBVB. De inschrijvings- en reiskosten die deze opleiding met zich meebrengen, worden terugbetaald door de federatie.

Heb je interesse? Stuur dan zeker voor woensdag 31 juli 2019 je kandidatuur naar de KBVB via dit formulier.

​De opleiding zelf vindt plaats van 20 - 27 oktober, 2019 in Lissabon, Portugal. De opleiding wordt in het Engels gegeven.​ Daarna volgt een stageperiode bij de KBVB tussen november 2019 en juli 2020.

Er wordt assistentie voorzien ter plaatse. Ook assistentiehonden zijn welkom.

​Alle kandidaturen worden door de organisatie ‘Integrated Dreams’ gelezen en beoordeeld.

Indien je bijkomende vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen via info@deouders.be

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord