Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Heel mooi cadeau voor 3  gezinnen

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Reizen met de tags , ,

Vzw Kompaan heeft samen met ons een subsidieaanvraag ingediend én gekregen bij Toerisme Vlaanderen. Dankzij het project ‘Bijzonder genieten’ kunnen 3 gezinnen volledig gratis op vakantie.

Met extra begeleiding van 2 vrijwilligers zodat je als gezin even ontzorgd kan worden. De vrijwilligers stelden een afwisselend programma samen met leuke activiteiten.

Wil je met jouw gezin gratis mee voor een midweek van 22/08 tot en met 26/08 in hotel Vayamundo in Houffalize? 

Stuur dan als de bliksem een berichtje naar info@deouders.be en beschrijf kort waarom jullie gezin deze gratis vakantie verdient.

Elk gezin met een kind met een verstandelijke handicap of meervoudige handicap komt in aanmerking. Om het project in de toekomst verder vorm te geven, vragen we je nadien een korte evaluatie en ook een getuigenis op de websites van vzw Kompaan en De Ouders. En voor de rest, wordt het vooral Genieten met een hoofdletter.

Wie weet tot binnenkort?

Pssst… We laten de inschrijvingen open tot en met zondagavond 19 juni. Zo krijgt iedereen de kans om dit berichtje te lezen en je kandidatuur in te dienen.

 

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord