Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Help ook andere ouders

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen met de tags , , ,

Op www.deouders.be vind je nuttige informatie voor jou als ouder van iemand met een beperking, of als je dichtbij iemand met een beperking staat. Daarnaast kan je met je verhaal en vragen ook bij andere ouders terecht in ons oudernetwerk.

Hoe helpt vzw de ouders jou? 

  • Op het oudernetwerk kan je vragen stellen en advies vragen aan andere ouders. Je kan anoniem inloggen en de informatie blijft op het netwerk tussen andere ouders die geregistreerd zijn. 
  • Op de website vind je een overzicht van op welke plaatsen jij terecht kan voor steun onder wegwijzer en vind hulp. Via nieuws, activiteiten en tips & tricks kan je zelf op zoek naar interessante informatie voor jou onder verschillende thema's. 
  • Via de nieuwsbrief ontvang je informatie die nieuw op de website komt ook in je mailbox. Nuttige informatie uit het oudernetwerk bundelen we tot nieuwsberichten (enkel met goedkeuring). 

Hoe help je ook andere ouders? 

  • Op het oudernetwerk kan je ook vragen van andere ouders beantwoorden en hen advies geven vanuit je eigen ervaring. 
  • Vertel andere ouders over je ervaringen met vzw de ouders en geef de informatie door die je hier vindt. 
  • Heb je zelf interessante informatie voor op de website? Stuur die dan door naar info@deouders.be 
  • Ken je een interessante organisatie die vzw de ouders kan delen via sociale media, nieuwsbrieven of andere kanalen? Laat het dan weten aan die organisatie of aan info@deouders.be.
  • Wil je zelf flyers uitdelen of weet je een interessante plaats om flyers te leggen (op een evenement, in een sportclub, bij de dokter, ...)? Vraag die aan via Info@deouders.be. Wij sturen ze gratis op. 
Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord