Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Inclusie in vrije tijd: samen zorgeloos genieten 

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Vrije Tijd met de tags , , ,

Inclusie in DE vrije tijd: samen zorgeloos genieten 

Met de zomer in aantocht willen we bij De Ouders vzw, net zoals jij, volop genieten van onze vrije tijd. Vrije tijd is kostbaar, vooral voor zorgouders. Het biedt de perfecte gelegenheid om even op adem te komen, nieuwe energie op te doen en quality time met het gezin door te brengen. 

Helpende handen 

Het plannen van activiteiten met jouw gezin is vaak een hele uitdaging, vooral als je extra handen nodig hebt. Of je nu een dagje naar zee wilt, een gezellig buurtfeest wil bijwonen of een ontspannend fietstochtje wil maken, wij staan met De Ouders vzw klaar om jouw gezin hierbij te helpen. 

Wij willen jouw gezin ondersteunen en extra handen toereiken, zodat ook jij kunt genieten van alledaagse activiteiten in jouw vrije tijd. We zijn benieuwd naar de wensen en dromen van jouw gezin voor deze zomer. Laat het ons weten via dit formulier en wie weet kiezen we jouw activiteit uit om te realiseren. Van kleine uitstapjes tot grote avonturen, wij zijn er om te helpen!

Ja, ik zoek helpende handen

Oproep aan het netwerk 

We richten ons deze keer niet enkel tot de zorgouders, maar ook tot hun netwerk: familie, vrienden, buren, professionals en studenten. Kortom, we richten ons tot iedereen die onze nieuwsbrief leest. Want het netwerk speelt een cruciale rol in het ondersteunen van gezinnen met extra zorgbehoeften. 

Heb je zin om samen met een zorggezin te gaan zwemmen in het lokale zwembad, een mooie wandeling te maken of naar de zoo te gaan? Dat kan! 

Deel jouw ideeën hier. Het neemt maar een paar minuutjes van jouw tijd. Wie weet pikken we jouw idee eruit en zorgen wij ervoor dat jullie dit jaar nog genieten van een gezellige activiteit samen. Dat kan van alles zijn, van kleine tot grote dromen. Het gaat erover dat jij samen met het zorggezin plezier kunt beleven. 😊 

Jouw enthousiasme en inzet maken een groot verschil! 

Ja, ik wil gerust eens helpen bij een activiteit

Samenwerken voor een Betere Vrije Tijd 

Bij De Ouders vzw geloven we dat samenwerking essentieel is om de vrije tijd mooier en specialer te maken voor iedereen. We nodigen professionals uit de zorgsector, studenten en vrijwilligers uit om met ons samen te werken. Of je nu praktische ondersteuning kunt bieden, creatieve ideeën hebt voor activiteiten of gewoon een luisterend oor, elke bijdrage is waardevol. Laat het ons weten via dit formulier en dan nemen wij contact met je op. 

Ja, ik werk graag samen

Laten we samen genieten en vrij zijn in onze vrije tijd! 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord