Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Kangoeroebeurs? Wij zijn present! Met véél warmte, tips en complimenten! ♡

Geschreven door Hannelore Bedert op in de categorie Algemeen.

Ook dit jaar tekenen wij met De Ouders vzw present op de Kangoeroebeurs, dé zorgbeurs voor kinderen en jongeren met een beperking. Kom langs op 11 of 12 maart! Bovendien: heb je hulp nodig tijdens de beurs? Dan voorzien wij helpende handen!

De beurs

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2022 gaat de jaarlijkse Kangoeroebeurs door in Waregem Expo en uiteraard mag De Ouders vzw daar niet ontbreken. De beurs is gericht op kinderen en jongeren met een beperking en biedt wegwijs in grote thema’s als zorg, informatie, spel en leren, vrije tijd, hulpmiddelen en aanpassingen.

De Ouders

Met De Ouders vzw informeren we je graag, we wisselen tips uit, van de ene ouder naar de andere, van de ene ervaringsdeskundige naar de andere. We verbinden ouders van bijzondere kinderen, brengen lotgenoten samen, bieden een luisterend oor én we geven complimenten.

Omdat complimenten deugd doen. Omdat we weten dat jullie, wij, de ouders al eens vergeten worden. En omdat we weten dat het allemaal zo simpel niet is. Omdat wij – als ouders in dezelfde situatie – jullie echt zien en herkennen.

Kom je even langs op onze stand? We voorzien een warme verrassing! (de locatie van onze stand kan je zien op het plannetje onderaan dit artikel... handig! 😉)

Heb je trouwens wat hulp nodig? Dan zijn er studenten ergotherapie die je met graagte uit de nood helpen. 

Vraag hier je helpende handen aan >>

De beurs gaat door op:

  • vrijdag 11 maart : 11u - 17u
  • zaterdag 12 maart : 10u - 18u

Download hier je gratis ticket >>

Alle praktische info (bereikbaarheid, faciliteiten, …) kan je hier terugvinden.

Belangrijk: de Kangoeroebeurs wordt georganiseerd door Fiola vzw en houdt rekening met alle geldende Corona-maatregelen. De beurs verloopt op een correcte en veilige manier.

Meteen naar onze stand wandelen? Dat kan! Je vindt ons hier:

plannetje De Ouders op de Kangoeroebeurs

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord