Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Mama Sylvie zet zich in voor De Warmste Week ♥

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen met de tags , , ,

Nog tot 20 december vallen er bij Eetoile in Gent dubbele punten op je Joyn-kaart te verdienen. Hoe? Simpel: ga naar Eetoile in Gent, doe een bijdrage van minstens €2 in het Warmste Week-potje voor De Ouders en verdien je aangekocht bedrag maal 2 op je Joyn-kaart.

Bijzondere mama Sylvie is drukbezet met het uitbaten van haar zaak en de zorg voor haar twee zonen. Desondanks was ze vastberaden om een actie op poten te zetten. Voor haar actie wilde Sylvie geen extra kosten maken. Bovendien wou ze een eenvoudige actie die weinig tijd in beslag nam. Want tijd, die heeft ze als mama van een bijzonder kind sowieso al te kort. Zo kwam ze op het idee om dubbele punten te geven op de Joyn-kaart van iedere klant die een donatie doet van minstens €2.

De actie werd bekend gemaakt via Facebook en is duidelijk zichtbaar in de zaak zelf. Door haar persoonlijke band met én enthousiasme over onze vzw De Ouders, haalt ze niet alleen een mooi bedrag op, maar zorgt ze mee voor onze naamsbekendheid. Dank je wel daarvoor, Sylvie ♥

Wil je vzw De Ouders graag steunen, lekker eten én sparen voor een korting bij je (binnenkort) nieuwe favoriete lunchzaak in Gent? Ga dan nog snel even langs bij Eetoile (Oudenaardse Steenweg 34, 9000 Gent).

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord