Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Miel, Fons, Laura, Mathize en Mathéo bakken voor De Ouders. Jij ook?

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen met de tags , ,

Bak jij net zoals de broer, neefjes en nichtjes van Fons met jouw klas koekjes tijdens de Ketnet Koekenbak voor vzw De Ouders?

Miel, de broer van Fons, groeit op in een bijzonder gezin. Omdat het voor zijn mama en papa belangrijk is om met andere ouders van kinderen met een beperking tips te kunnen uitwisselen en elkaar te kunnen ontmoeten, bakt hij samen met zijn klas koekjes ten voordele van onze vzw De Ouders. Wil jij ook mee bakken?

Vraag dan aan jouw juf of meester om je met de klas vliegensvlug in te schrijven via deze link en bak tussen 7 en 24 december koekjes. Kies onze vzw De Ouders als goede doel. Ketnet bedankt elke klas die meedoet aan de Ketnet Koekenbak. Dus maak van jouw klasgenoten echte koekenbakkers en wie weet ontmoet jij dan één van je favoriete Ketnet-helden :-). 

Waarom vzw De Ouders steunen?

In 2018 organiseerden we heel wat ontmoetingsmomenten waarbij ouders informatie uitwisselen en ervaringen delen. Ook volgend jaar plannen we weer heel wat leuke en originele acties voor al onze bijzondere gezinnen. De giften via Music For Life zijn hierbij een duwtje in de rug.

Nog meer acties

Wil je nog meer doen voor vzw De Ouders? Loop dan mee met de Warmathon in één van de 6 Vlaamse deelnemende steden of organiseer zelf een actie voor onze vzw De Ouders. Keuze genoeg!

Maak als ouder het bedrijf waar je werkt warm voor vzw De Ouders.

Alle acties, groot of klein, zijn meer dan welkom! Steek de koppen eens bij elkaar in jouw bedrijf of vereniging en verzin zelf een creatieve, leuke, sympathieke actie die onze vzw De Ouders bij het brede publiek bekend maakt. Wie weet, kom jij wel met jouw actie op de radio. En dat is wat we tenslotte willen, dat zoveel mogelijk andere bijzondere gezinnen onze vzw leren kennen. Want samen staan we niet alleen in onze dagdagelijkse zorg voor onze kinderen.

Zin gekregen om als (groot)ouder iets voor ons te organiseren? Om als bedrijf een actie op touw te zetten voor onze vzw? Of gewoonweg als sympathisant jouw steentje bij te dragen? Laat het ons dan zeker weten via info@deouders.be. Alvast een warme dankjewel voor jullie steun. 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord