Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Overzicht van tegemoetkomingen en premies voor kinderen met een beperking

Geschreven door Liesbeth Vergauwen op in de categorie Algemeen met de tags ,

Een kind met een beperking zorgt voor veel extra kosten. Gelukkig bestaan er tal van financiële tegemoetkomingen, premies, steunmaatregelen waarop je mogelijks recht hebt als ouder van een kind met een beperking.

We schreven daarover al heel wat nieuwsberichten. Omdat het niet makkelijk is om de weg te vinden in de vele premies waarop jij recht hebt, hebben we alles gebundeld in een handig overzicht met alle tegemoetkomingen voor kinderen met een beperking

Daarin ontdek je wie in aanmerking komt voor een belastingvermindering voor kinderopvang, een vrijstelling voor verkeersbelasting, een vakantiepremie, een verlaagd tarief voor internet en telefoon, taxicheques, een tegemoetkoming van je ziekenfonds... en veel meer.  

HOU JE ONS OP DE HOOGTE?

We hebben hard gewerkt om een volledig overzicht samen te stellen. Maar misschien zijn we nog iets vergeten? Je kan ons helpen! Heb jij recht op een premie of tegemoetkoming die nog niet in ons overzicht staat? Stuur dan een mailtje naar info@deouders.be.

Alvast bedankt!

 

 

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord